جذابیت یک معامله ی بدون واسطه را نمیتوان انکار کرد به خصوص در مورد کالایی همچون ساز های موسیقی که به دلیل زیاد بودن بیش از حد واسطه ها قیمت زیادی پیدا کرده است. اما بیگدار به آب زدن یکی از بزرگترین اشتباهات در خرید ساز دست دوم  است. اما پس از  دقت به برخی از معامله ها میتوان  نتیجه گرفت که ممکن است در این نوع معامله،فروشنده قیمت ساز را خیلی بیشتر از ارزش واقعی آن بیان کند و خریدار به علت نداشتن اطلاعات کافی سردرگم شود.این مشکل ممکن است برای فروشنده ها نیز پیش بیاید و ساز خود را بسیار کمتر از ارزش واقعی خود بفروشند. در این مقاله نکاتی در باره ی خرید گیتار میگوییم که ممکن است در خرید و یا فروش ساز شما را راهنمایی لازم را انجام دهد.

1.ایا گیتار دست دوم میتواند برای من مناسب باشد؟

گیتار

پاسخ ما به این سوال بله است.استوارت رایان،نوازنده ی حرفه ای گیتار آتیک استدلال میکند که صرفه جویی برای خرید گیتار بسیار مهم است  در برخی ساز ها از جمله گیتار برخی راه های ارزان تر برای خرید ساز بسیار بهتر است از راهکار هایی با هزینه ی دوبرابری،او همچنین بیان میکند که در سال های بسیار دور به نوازندگی در یکی از گروه های محلی مشغول بوده و طی حادثه ای گیتار وی دچار مشکل شده و دیگر قابل تعمیر نیست.به علت هزینه ی بالای خرید ساز مجدد و در سال های جوانی به مدت یک سال از دنیای موسیقی کنار مانده است.مطمعنا رایان استوارت اگر اجربه ی الان خود را داشت برای خرید اولیه ی ساز خود هزینه زیادی نمیکرد.این مشکل ممکن است برای هر نوازنده ای پیش آید و یا نکته ی دیگر این است که سازی که شما در مرحله ی مبتدی اقدام به خرید آن میکنید در مراحل بعدی نوازندگیان مانع پیشرفت شما می شود و باید همراه با سطح نوازندگی خود سازتان نیز حرفه ای تر گردد.بنابراین خرید ساز دست دوم میتواند راهکاری مناسب باشد برای اینکه هزینه های خود را به حداقل برسانید.

2. دقت کنید

خرید ساز دست دوم به نوبه ی خود میتواند یک معضل جدی باشد اما یک تصمیم درست و دقیق میتواند در نهایت به نفع شما تمام شود.جیسون سیدول به عنوان کارشناس ارشد موسیقی در این رابطه میگوید : وجود ایرادات جزئی در خرید ساز دست دوم میتواند طبیعی باشد . از جمله ی آن میتوان به ایرادات گوشی  و سیم های از رده خارج و. اشاره کرد که این ایرادات با صرف هزینه های کم و به راحتی قابل تعمیر هستند. ولی ایرادات اساسی از قبیل تاب داشتن دسته ی گیتار و وجود ضربه در کاسه ی ساز از جمله ایراداتی هستند که نمیتوان از آنها به سادگی گذشت. پس قبل از خرید ساز های دست دوم حتما آن را به متخصص این زمینه،تاکید میکنم متخصص نه صرفا نوازنده نشان دهید تا با این مشکلات مواجه نشوید.

 3.منطقه ی خطر گیتار های قدیمی

این نکته را باید بدانید که همه ی گیتار های دارای مشکل قابل تعمیر نیستند و در بسیاری از موارد این کار توجیح اقتصادی ندارد. دسته ی گیتار مهم ترین منطقه ی خطر برای آسیب دیدن است در گیتار های قدیمی که سیم های آن از کوک خارج نشده است پس از مدتی به شکل S در می آید و ممکن است هزینه ی تعمیر چنین مشکلی از هزینه های پرداختی شما بیشتر باشد.در این گونه موارد خرید ساز جدید میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.

4.دانش خرید خود را افزایش دهید

با گسترش دنیای ارتباطات این امکان برای هر شخصی فراهم است تا اطلاعات خود را درباره ی هر موضوعی گسترش دهد.دنیای نیز از این قاعده مستثنی نیست. با چند جست و جوی ساده میتوانید اطلاعات مفیدی درباره ی گیتار کسب کنید تا تشخیص دهید که کدام ساز مناسب شماست.همچنین میتوانید با افراد مطلع در این مورد صحبت کنید تا اطلاعات خود را در اختیار شما قرار دهند.

5.استفاده از سایت های معتبر خرید های دست دوم و نو

در سالیان اخیر سایت های دیوار و شیپور فعالیت قابل توجهی داشته اند همچنین سایت دیجیکالا در حوزه های مختلف به منبع خرید های اینترنتی تبدیل شده است.با گشت و گذار در در این وبسایت ها میتوانید گزینه های مناسبی برای خرید ساز مورد نظر خود پیدا کنید و با توجه به نکات قبلی ذکر شده اقدام به خرید نماید.

6.جست و جو

سعی کنید به طور کلی بیشتر جست و جو کنید.جست و درباره ی موضوعات کلی کاری اشتباه است.همیشه از اصطلاحات صحیح و واضح استفاده کنید تا موتور های جست و جو شما را به هدفتان برساند.

7.تهیه ی فهرست جست و جو

پس از جست و جو در بین سایت های موجود وفروشگاه های مد نظر خود،تمامی سازها با مشخصات و قیمتشان را در یک لیست بیاورید و با در نظر گرفتن شرایط مالی و امکانات مد نظر خود برای ساز دلخواه شما بهترین انتخاب را از بین گزینه های موجود انجام دهید.

8. هدف خود را دنبال کنید

بسیاری از مردم در این مرحله مشکل دارند و پس از انتخاب ساز مورد نظر خود دچار سرخوردگی میشوند زیرا هدف خود را از خرید ساز فراموش کرده اند.این هدف برای شما ممکن است حداقل کردن هزینه ها،بهترین کیفیت و یا هر چیز دیگری باشد.بنابراین از بین لیست موجود بهترین انتخاب را با توجه به هدفتان انجام دهید.

9.جمع بندی نهایی

بعد از انتخاب گزینه های مناسب از فروشنده بخواهید تمام توضیحات  و عکس از زوایای مختلف ساز را برای شما ارسال کند.این کار شما را راحت تر میکند و میتوانید ایرادات ملموس را ببینید و درست انتخاب کنید و قبل از خرید نهایی حتما ساز را به متخصص مربوطه نشان دهید.

 

 


وبلاگ برترین مطالب های ,ی ,ساز ,گیتار ,هزینه ,دوم ,خرید ساز ,دست دوم ,خود را ,در این ,جست ومنبع

انواع کابینت آشپزخانه

مبلمان اداری ارگونومیک

چگونه یک گیتار دست دوم خریداری کنم؟

چگونه از فیسبوک ترافیک کسب کنیم؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ صامت روز دوم دکتر علی حجت الان بخر تحویل بگیر بهترین سایت اخبار جامع تخصصی تکنولوژی و موبایل های هوشمند مشاوران کیمیای دانش آرتا aminbattery هر روز بیا آوا فلزیاب 09196638253 خرید قطعات دامپتراک کوماتسو